Aloe Vera Övrigt

Pris:
190 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
1: Plantan själv – i en tub. Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly absorberas snabbt av huden, den lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten. Använd på hud som behöver den.
Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig. Aloe Vera Gelly innehåller stabiliserad Aloe vera i geléform som kan användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, är fuktighetsbevarande och lugnar och vårdar huden. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inte fett och kan därför till och med användas som ögonkräm.

2: Forever har en produkt som är speciellt utformad för djur, Aloe Veterinary Formula. Den är tillverkad med en hög procentsats stabiliserad Aloe Vera Gel.
På grund av sitt välgörande innehåll är den idealisk att använda vid rengöring. Aloe Veterinary Formula ger även näring åt torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans. Den kan också användas vid omläggning av öm hud. Allantoin är den andra ingrediensen och är ett ämne som vårdar huden. Aloe Veterinary Formula säljs i sprayförpackning med praktiskt munstycke, som förenklar appliceringen.